Plink, Plink, Crazysoxfan...

The Best Part Of Waking Up Is Crazysoxfan In Your Cup.

Vård och omsorg på Komvux

Det är många som vill utbilda sig och det förstår man för man vill ju ha ett jobb. Det finns många bra saker som man kan göra för att man ska kunna få ett bra jobb, det gäller att kolla upp inom vilket yrke som det behövs folk och det tycks alltid behövas fler inom vård och omsorg så det är ett bra kort att satsa på om man ska börja plugga. 
Utbilda dig hos KUI och gå vård och omsorgs programmet där. Det är ett tips om man är ute efter att börja plugga och att man sen vill vara säker på att man har ett jobb efteråt.

Kolla vilket ställe som ligger närmast dig

Det är bra att det finns så många Komvux som man kan plugga på så man kan ju kolla upp den som ligger en närmast så att det blir lätt att ta sig dit och att man tycker att det fingerar bra och att man mår bra av att plugga där. För det underlättar ju om det är nära där man bor så att man orkar att gå dit varje dag i några år. 
Ja det är bra att man hittar en utbildning som man tycker om och som man känner att man vill jobba med sen och det är ju så härligt att det finns så många saker som man kan välja att göra och det är ju så bra att vi alla tycker om olika saker så att vi inte alla pluggar samma sak utan att man kan göra det som man tycker är spännande och att sen kunna börja jobba med det. Ja det är något som man vill göra och som man kan göra om man känner att man vill göra något nytt och mer spännande som man inte har gjort på ett tag.